Witamy na forum sojuszu aSA Uni24.
Jeden z członków pSA ( szeva ) dostał wiadomość od dyplomaty sojuszu G.T zobaczcie sami, o co chodzi
Cytat:
Witaj!
Zrobiono mnie dyplomatą bo dużo gadam - nie jestem jednak militarystą z krwi i kości. Chodzi o pakt o wzajemnej nieagresji (i pomocy militarnej-nawet niezobowiązującej bądź z ograniczeniami-jednak umożliwia swobodne przemieszczanie i stacjonowanie flot). A także zależy nam na swobodnej wymianie surowców (handel), i informacji. Zależy mi na podpisaniu takiej umowy jeszcze z trzema sojuszami. Jest to dobry układ - tak myślę - bo: 1) mamy wspólnych wrogów i przyjaciół, 2) jeśli "będziemy" rośli w siłę to staniemy się pożądanymi partnerami, 3) jeśli "nie" to dobre z nas mięso zasłonowe. Tak czy inaczej są same korzyści. Tylko nikt nie chce podjąć tematu.
Decyzja należy do was, tak między nami przyda sie nam taki sprzymierzeniec
Pozdro szeva...
Co o tym sądzicie??? Proszę o wypowiedzenie się na ten temat poniżej.
Jak dla mnie sojusz G.T nam w niczym nie pomoże. A same korzyści to płyną, ale dla sojuszu G.T Jeżeli podpiszemy jakotaki pakt, to czonkowie tego sojuszu poczują się pewniej i zaczną zapewne nadużywać naszej pomocy. A oni w czym nam pomogą??? Chyba w tym, że będzie mniej do farmienia na naszym uni .Takie moje zdanie i tyle w tym temacie.
Jestem na nie!!!
Nie róbmy jaj Oni bawią się między sobą w jakieś gierki xd
Popatrzcie tylko ich na stronę sojuszu
Moim zdaniem nie ma nawet o czym dyskutować ; )
Ostatnio edytowany przez Ganador (09-11-2008 13:58:27)
W sile wieku
Taa... Galaktyczni Tyrani.
Moja odpowiedź byłaby taka:
"My jesteśmy grzeczni i z tyranami nie chcemy mieć nic wspólnego."
Gość
jestem za nie sam pakt z cw i acw sprawia ze musze uzazac kogo skanuje a jak dojdzie jeszcze g.t a potem ich akademia znajac swiat...
W sile wieku
Ale to i tak dotyczyłoby tylko pSA
aSA nie chce mieć już żadnych paktów i pakty pSA tak naprawdę nas nie dotyczą
ja tylko sie zastanawiam po co im ten pakt ??chcą mieć miej ludzi do farmienia ? ja to był bym na Stanowcze "NIE"
Gość
dawajcie przyfarmimy ludzi z g.t ;]
Oczywiście odrzucono propozycje w sprawie paktu, a przyfarmićmożna