Witamy na forum sojuszu aSA Uni24.
Ten czas mógł się zakończyć zupełnie inaczej.
Mieliśmy sporą przewagę, jednak byliśmy świadkami tego, jak jeden błąd może zniwelować dość sporą przewagę, chodzi oczywiście o złom Volt'a.
Ogólnie jak dla mnie nie jest najgorzej, ale może być lepiej
aN_I to bunkrownicy, niektórzy zostawiają swoje floty na planetach. Musimy to wykorzystać
Po 7 dniach wojny wynik jest następujący:
(aSA) 75,68% vs. 80,21% (aN_I)
% dla aSA:
Matthew21 vs. KOWBOJ 13,48%
Ganador vs. k2heros 19,34%
Enzzie vs. k2heros 42,86%
Myślę że nie mamy prawa być dumni z tego wyniku. Musimy się zmobilizować i latać więcej
Oby ten tydzień, który jest przed nami był o wiele lepszy........
Z Poważaniem Matthew21

W sile wieku
Najgorsze jest to, że niektórzy latają jak posrani, tylko po to żeby sojusz wygrywał - zarywają nocki, skanują, obserwują a inni mają to gdzieś... i mimo ostrzeżeń wprost (osobiście prosiłem Volta żeby nie budował LMów i odbierał FSy) srają na to co robią inni.
Pierdziele takie coś.
Co innego gdyby stracił flotę jakby mu strącili moona albo złapali na fale czy wyliczyli...
Ale olać 4k LMów w czasie wojny?
Ja tego odrabiać nie zamierzam.
Bardzo proszę o większą aktywność tych graczy którzy się jeszcze nie udzielali - przecież to nasza wspólna wojna, prawda?

Niektórzy pamiętają wojnę z O.R.DTB.
Jak tak dalej pójdzie to będzie powtórka z rozrywki, a do tego dopuścić nie możemy!!!!

Ja juz probowalem zlomowac ale ktos mi uciekl nocke przesiedzialem ale probowalem jak tylko bedzie okazja zeby moje stateczki sie ruszyly to bedzie %