Witamy na forum sojuszu aSA Uni24.
Gość
Odpisałem Ganadorowi i dexikowi
w jednym poście...
Gość
bardzo dziękuję, Davidziak
pozytywny post bardzo dużo dla mnie znaczy,
jestem o krok bliżej, do bram sojuszu. )
W sile wieku
No cóż, drogi Dumuzi. Jak to Matt napisał, jak chcesz to nie robisz błedów. Tutaj plus dla Ciebie, za powagę sytuacji. Jesli chodzi o mnie to mam mieszane uczucia, czy mozna Cię przyjąć. Sam rozumiesz, dzisiejszy atak. (twoje sondy przed atakiem) Jako, że staram się być wyrozumiały, zgadzam sie abyś dołączył do sojuszu na okres próbny. Wkońcu każdy ma prawo do błedu i każdemu powinno sie dać szanse go naprawić. Reszta już należy do pozostałych osób w sojuszu i oczywiscie do Szefuncia. xD
Emeryt
Ja nie lubię pisać byle czego, krótko też.
Odpowiem jutro.
hmm... a to niespodzianka...
cóż... widzę tutaj niezdecydowanie żołnierzy.
osobiście, nie mam nic przeciwko przyjęciu nowej osoby, nawet podczas wojny. brak floty działa w dwie strony: zarówno on nie zezłomuje nikogo, jak i nikt jego. dlatego nie widzę problemu, by już teraz wstąpił w nasze szeregi. należy jednak liczyć się z tym, że może być gnębiony przez FS (co również może być dobrą okazją do podstawki).
przy okazji z opowiadań, widzimy, jak bardzo sojusz FS jest niedoświadczony i niezdyscyplinowany. utrata floty to wspólny błąd sojuszu, a nie tylko Dumuziego. równie dobrze mogło paść na kogoś innego z FS. u nas w przypadku problemów prawdopodobnie rozdzwoniłyby się telefony.
z eko na poziomie 600k pkt zbyt szybko owej floty się nie odbuduje, więc większych zmartwień niemiałbym o kolejnego złoma.
co do wcześniejszych strat, Ganador to dobry gracz. szuka celów i nie waha się polecieć. pewne jest, że gra lepiej ode mnie, dlatego też przymykam oko na błędy, które zdarzało Ci się popełnić.
jednak tak na przyszłość... zainstaluj firefoxa lub przed wysłaniem posta sprawdź błędy w słowniku (chyba że cierpisz na dysortografię, to można jeszcze usprawiedliwić te byki)
Chebeat napisał:
co do wcześniejszych strat, Ganador to dobry gracz. szuka celów i nie waha się polecieć. pewne jest, że gra lepiej ode mnie, dlatego też przymykam oko na błędy, które zdarzało Ci się popełnić.
Ależ absolutnie się z Tobą nie zgodzę
Poskanuję czasem i tyle Ja twierdzę, że Ty jesteś lepszy, bo masz dużo więcej pkt i nie popełniasz błędów jak ja
Zależy pod jakim kątem oceniać gracza
Ostatnio edytowany przez Ganador (08-03-2009 21:58:18)
Wasz szefuncio
Nie wiem czy mi się wypada wypowiadać, ale piszę tego posta, aby brać czynny udział w życiu sojuszu, więc ...
Według mnie, nie powinniśmy go przyjmować ze względu na wew. bezpieczeństwo sojuszu, ale ... Pomysł Chebeata bardzo mi się podoba więc ... może okres próbny po wojnie to salomonowe rozwiązanie ?
Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych
flotka??? napisał:
No już mówiłem, ale Ty powiedziałeś że zwalam winę na innych.
z bajanem umówiliśmy się że opóźni flotę tak, żeby wróciła około 6
(poprzez dołączenie do ataku floty) on w 3 gali jest wiec by się dużo opóźniła,
i ja byłem na 6 nastawiony a nie na tak wczesną porę 3-4 rano,
on miał z tym jakiś problem,nie mógł dołączyć nie wiem dokładnie się nie pytałem .
a później Ty wkroczyłeś do akcji i zrobiłeś nową imprezkę ;P
nie znam szczegolow dzieki ktorym straciles ta flote , ale jezeli to co napisal Rubid przy RW sie zgadza to starasz sie wcinsac nam bajer w ktory sam nie wierzysz.
to ze nie spytales sie kolegi "czemu, jak i co ?? " doprowadzilo do utraty Twojej floty jest dla mnie powodem tego co napisalem wyzej,
jestem na "NIE".......
Ostatnio edytowany przez jas140579 (08-03-2009 23:12:29)
Gość
Ja nadal podtrzymuje NIE skad wiecei ze ChaNtchy nie ma go jako spziega ? jak ma byc to ranka nowy czlonek pzrez duzszy czas albo bez OFF/ON funkcji, tyle odemnie
Emeryt
Dumuzi ma jedną, bardzo rażącą wadę.
Ma wygórowane zdanie o swojej osobie.
Opinie moją wystawiam na podstawie jednego tylko jego postu, tj odpowiedzi udzielonej Pawłowi M. na temat bilansu RW. Wszyscy wiemy, że to co pisze to kompletny laicyzm, ale sam dla siebie jak pisze w podaniu jest graczem o znacznych umiejętnościach.
Druga sprawa to łatwość, z jaką opuszcza swój sojusz, dyskredytuje umiejętnosci innych graczy i lizusostwo uprawiane do graczy sojuszu wroga.
Trzecia to niejasny powód utraty przez niego floty. To ciągłe odżegnywanie się od choćby częściowej winy za jej utratę. Po jego ostatnim wyjaśnieniu rozumiem, że to bajan zawinił, bowiem powinien siedzieć całą noc i opóźniać, aby Dumuzi mógł po wyspaniu się wrócić do gry!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziś nasz sojusz ma wysoką pozycje w statach. Niby zawsze tak było, ale wartośc punktowa to nie wszystko. Liczą się gracze, gracze aktywni, których działania świadczą o sile, ale i o spójności sojuszu. Dziś mogę z nadzieja patrzeć w przyszłość, bowiem nasz sojusz tworzą zrównoważeni, o dużej kulturze osobistej i doświadczeni gracze, lub tacy których początkowe umiejętności świadczą o szybkim wyrównaniu do reszty składu sojuszu.
Ostatnio też pozyskaliśmy Wesołego Romka, jaki miał debiut sami wiemy.
Tak nam się ostatnio dostatnio wiedzie i nie widzę potrzeby przyjmowania kontrowersyjnego gracza, ktory być może zaraz nas opuści, obsmarowując na prawo i lewo. A że posiada takie umiejętności już wiemy.
Jestem na NIE
Ostatnio edytowany przez szpica67 (09-03-2009 07:53:34)