Witamy na forum sojuszu aSA Uni24.
Wasz szefuncio
Pozdrawiam wszystkich. Chętnie przyłączę się do wojny jak mi się uda jakoś net ustabilizować . No i oczywiście życzę wszystkim dużych procentów. Ku chwale aSA
No dobra szybkie głosowanie
O której godzinie ma być wojna w piątek
8:00
12:00
20:00
A może inna godzina??? Głosować!!!
W sile wieku
7:59:21 (w przybliżeniu 8:00) czasu Polskiego (GT+3H)
Wasz szefuncio
Każda godzina dobra ale chyba wieczorem w piątek lepiej. Może część przeciwników zabaluje ?? Pozdro
A tak przy okazji to w mojej okolicy większość robali na urlopach ale będziemy szukać
Ostatnio edytowany przez Fastdriver (17-06-2009 15:56:36)
W sile wieku
ja też jestem za tym żeby wojna zaczęła się wieczorem
W sile wieku
ja mysle ze 12 bo ktos moze sie zagapic i byc w pracy albo cos i cos fajnego zostawic na planecie, ale dostosuje sie do tego co Wy zdecydujecie
W sile wieku
Trzeba się zastanowić pod innym kątem, nie bądźcie tacy płytcy
Moim zdaniem aAvB przed i podczas wojny z Asgardem zmienili ten "prawidłowy" skład aAvB.
Czy zatem:
a) poczekać do zakończenia ich wojny, dać im chwile na ponowne przegrupowanie (oddanie tych "lepszych" do AvB i zabranie "gorszych" z pAvB), a zaraz potem wypowiedzieć wojnę i wypisać w poście zaczynającym wojnę wszystkich ich graczy na chwilę wypowiedzenia wojny (ew. migracje będą przez nas wyróżniane kolorem różowym oczywiście) + dać im chwilę na rozluźnienie (okazja dla nas) i zejścia z urlopów wojennych urlopowiczów (ich pójście na kolejny urlop znowu zaznaczymy w poście).
b) wypowiedzieć wojnę jeszcze w trakcie wojny z Asgardem, kiedy są obecnym składzie i nie dać chwili wytchnienia.
Mnie osobiście bardziej pasuje pierwsza wersja i zastanawiam się czy nie lepiej odłożyć wojnę do niedzieli.
Dobrze mówi!!!! lać mu wódki
W sile wieku
Trzeba myśleć a nie lać wódki
W sile wieku
zróbcie tak żeby było dobrze
Jutro Rada Druidów rodem z Galii da Wam odpowiedź na pytanie, czy wojna zostanie przesunięta na niedzielę